Työvalmennuspalvelut

Työvalmennuspalveluja toteutetaan kuntouttavana työtoimintana tai Kelan ammatillisena kuntoutuksena. Toimintamuodot ovat työpajatoiminta sekä yksilö- ja ryhmävalmennus. Työtoiminnassa ja yksilövalmennuksessa tavoitteena on työ- ja toimintakyvyn sekä osaamisen paraneminen kohti työllistymistä tai opiskelupaikan löytymistä.

Työvalmennusta voi toteuttaa työpaikoilla, säätiön työpajoilla tai konsernin toimipisteissä. Työvalmennuksen palveluissa ollaan yksilöllisen suunnitelman mukaan yleensä 3-5 päivänä viikossa, 4-6 tuntia päivässä.

Kuntouttavan työtoimintajakson aikana voi saada yksilövalmennusta. Tavoitteena on parantaa työnhakutaitoja ja tuoda näkyväksi osaaminen, jotta tulevaisuuden mahdollisuudet aukeavat. Yksilövalmennusta annetaan 4-8 kertaa noin kolmen kuukauden ajalla.   

Työvalmennuspalveluja tuottaa Espoon Diakoniasäätiö.

Kuntoutukseen hakeudutaan työvoimavirkailijan tai sosiaalityöntekijän tai -ohjaajan kautta. Työpajatyöstä ja työvalmennuspalveluista kiinnostuneille tutustumiskierrokset tiistaisin klo 9.00 (Kilonkartanontie 3), tiedustelut puh 044 500 1416.