Toimintakeskus Oodi

Espoon Diakoniasäätiön Toimintakeskus Oodissa järjestetään toimintaa, joka on suunnattu kaikille yli 18-vuotiaille. Toiminta on asiakaskeskeistä ja painottuu henkilökohtaiseen kasvuun sekä elämän mielekkyyteen. Toimintakeskus sijaitsee Espoon Kilossa (Kilonkartanontie 3) hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Toiminta on osallistujille maksutonta. Toimintaan ilmoittaudutaan ilmoittautumislinkin kautta.

Kursseja ja toimintaa räätälöidään osallistujien kiinnostuksen mukaan.

Toimintakeskuksen Recovery-tyyppinen toiminta lähtee asiakkaiden tarpeista ja toiveista. Osallistujilla on mahdollisuus vaikuttaa kurssien sekä ryhmien aiheisiin että sisältöihin. Toimintaesitteemme löydät täältä. Toimintaohjelmat vaihtuvat kausittain (kevät, kesä ja syksy).

Toimintakeskus on avoinna klo 9-16 maanantaista perjantaihin. Kurssit ovat määräaikaisia ja kestävät 6-10 viikkoa. Osallistujamäärä on enintään 10 henkilöä kurssin aiheesta riippuen. Ryhmätoiminta on jatkuva luonteista kausittain. Muutamille kursseista on etukäteishaastattelut. Kurssin aloittamiseen tarvitaan vähintään 5 osallistujaa. Kurssin päättyessä kurssilaiselle annetaan osallistumistodistus. Tarkemmat kuvaukset kurssisisällöistämme löytyvät täältä.

Tarvittaessa henkilökuntamme tulee kutsuttaessa mielellään kertomaan toiminnasta ja tarjoaa saattoapua osallistujille toimintakeskukseen pääsemiseksi. Pyydämme osallistujilta säännöllisesti kirjallista palautetta toiminnan kehittämiseksi.

​​​​​​Toimintakeskus Oodia luotsaa moniammatillinen henkilökunta, jolla on myös eri alueiden psykoterapiaosaamista. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Yhteistyö

​Oodin toimintaa rahoittavat STEA, Espoon kaupunki ja Kauniaisten kaupunki. Teemme yhteistyötä erityisesti psykiatrian -, päihdepsykiatrian - ja nuorisopoliklinikoiden kanssa sekä terveyskeskusten psykiatristen sairaanhoitajien ja psykiatristen osastojen kanssa. Lisäksi yhteistyökumppaneitamme ovat Metropolia ja Laurea ammattikorkeakoulut.


LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!